Kidskamp Gooik

Kidskamp Gooik - 6 tot 9 jaar

Tijdens elke vakantie kan je bij Sportigo terecht voor een ‘keitof sportkamp’. Dat een sportkamp bij Sportigo niet zomaar een sportkamp is, lichten we je hier graag even toe.

Inkleding via leuke thema’s, het werkt.

Dat kinderen veel verbeelding hebben, daar spelen we met Sportigo graag op in. Sporten is leuk, maar als we de hele week op een leuke manier kunnen ‘verpakken’ met een leuk thema, dan geeft dat nog zo veel meer. Cowboys en indianen, piraten, de smurfen, ze passeren allemaal de revue. Maar even goed ligt het accent op muziek, dans of circus.

De monitoren, ons kloppend hart.

De kwaliteit van onze monitoren zijn heel belangrijk. Wij werken dan ook bijna uitsluitend met studenten van een lerarenopleiding (Lichamelijke Opvoeding, kleuteronderwijs, lager onderwijs) en mensen die hun diploma op zak hebben. Om al onze monitoren goed te briefen over wat we van hen verwachten, hebben we een animatiefilmpje (zie hieronder) ontwikkeld. Zo proberen we hen een goed inzicht te geven in wat het is om een keitoffe Sportigo monitor te zijn.

Zoveel mogelijk (nieuwe) sporten ontdekken, is de boodschap.

Tijdens onze kampen willen we de kinderen in aanraking laten komen met een zo gevarieerd mogelijk aanbod aan sporten en spelletjes. Ontdekken is de boodschap. We vinden het ook heel belangrijk dat kinderen zelf keuzes kunnen maken in wat ze leuk vinden. Daarom zijn de namiddagen altijd zo opgebouwd dat kinderen kunnen kiezen uit meerdere sportactiviteiten. Verder horen er ook leuke uitstapjes bij naar het zwembad, de schaatsbaan of de binnenspeeltuin, wordt er in de zomer aan kajak en fietsen gedaan en nog ZOVEEL MEER!

Is dat alles?

Nee hoor, op sportigo beleef je nog veel meer. Elke middag is er de unieke moppentrommel en tonen onze monitoren wat ze kunnen. Aan het einde van elke Sportigodag kiezen we de inzetvedette, de pechvogel van de dag, de doorzetter van de dag,… .

 

Kidskampen Gooik 'Olympische sportigo spelen' kerst

 

Zet je muts maar op, trek die sjaal maar wat strakker, want het ‘Olympisch Sportigovuur’ brandt tijdens de kerstvakantie. Word jij onze winter wereldkampioen? Kom jij ook, samen met al je vrienden?

 

Naast nog veel meer leuks, voorzien we voor onze kids megacoole springstructuren. Verder krijgen ze ook nog een initiatie freerunning voorgeschoteld! Freerunning is een sport waarbij je op een sierlijke manier over obstakels springt, rolt, draait, flipt, klimt. Wij gaan onze sporthal omtoveren tot een obstakelstad. Wedden dat je het de max zal vinden? Zet je schrap!

 

#kleuterclub #kids #springkastelen #goedgemutst #sportigowinterspelen #freerunning

 

 • Wanneer: 2 en 3 januari 2020, kerstvakantie 
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen Gooik  
 • Prijs: 45€
Schrijf je in

Kidskamp Gooik 'de paaspiraten' paasvakantie

Aaargghh, Sportigopiraten! Tijdens de paasvakantie zetten de piraten koers naar onze sporthal. Hou je al vast aan de mast van je schip, want er staan je heel wat dolle piratenavonturen te wachten.

Voor onze kleuters houden een dolle ‘piraten’paaseierenloop. Wat dat is, moet je zelf komen ontdekken.

Onze piratenkids gaan zwemmen en krijgen ook het bezoek van een echte gymnastiekcoach. De rondats, flikflaks en radslagen zullen je om de oren vliegen.

 

#kleuterclub #kids #enteren #paaseierenloop

 

 

 • Wanneer: 6 - 10 april 2020 Paasvakantie
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen Gooik 
 • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kidskamp Gooik 'leeuwenkoning avontuur' juli (vakantie opwarmer)

We zetten de grote vakantie meteen vollebak in met het leeuwenkoningavontuur! Het verhaal van de film kent iedereen, maar wat je met onze Sportigo leeuwenkoning zal meemaken, tart alle verbeelding! Simba, Scar en Nala zullen er alvast bij zijn voor deze vakantie opwarmer.

 

We trekken er met onze kleuters op uit naar een coole speeltuin! Onze kids krijgen de kans om te gaan mountainbiken en worden ingeleid in de highlandgames!

 

#leeuwenkoning #coolespeeltuin #simba #mountainbike #highlandgames

 

 • Wanneer: 1-3 juli 2020 (vakantie opwarmer)
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen Gooik  
 • Prijs: 65€
Schrijf je in

Kidskamp Gooik 'Sportigo in Space' Augustus

Als afsluiter van een geweldige vakantie lanceren we ons ‘Sportigo in Space’ kamp. Dit kamp zal je als een racket weggeschoten worden naar de ruimte. We krijgen het bezoek van astronauten en buitenaardse sportwezens. Cool he!

We bezoeken een leuke speeltuin en onze kids gaan zwemmen!

 

 • Wanneer: 24 - 28 augustus 2020 
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen, Gooik  
 • Prijs: 90€
Schrijf je in

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!