Kleuterclub Gooik

Kleuterclub Gooik - 2,5 tot 5 jaar

Onze kleuterclub is dé leukste club van de hele wereld! Hier zijn onze allerkleinsten (vanaf de eerste kleuterklas tot en met de derde kleuterklas) een hele week welkom!

Onze aanpak: de kleuterclub op het ritme van elk kind!

Onze kleutertjes worden verdeeld in leeftijdsgroepjes waarmee ze de hele week leuke activiteiten doen. Elk groepje is herkenbaar door een gekleurd polsbandje. Wij zorgen voor de ideale mix van sport, spel, knutselen én plezier!

Het is voor ons cruciaal dat we alles doen op het ritme van elk kind! De lachende (en misschien hier en daar ook wel wat vermoeide) gezichtjes op het einde van een geslaagde Sportigodag, daar doen we het voor! We werken ook de hele week rond een bepaald thema.

Onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren!

Ook voor de begeleiding van onze kleuters werken we met gediplomeerde (kleuteronderwijs of lichamelijke opvoeding) en zeer gemotiveerde monitoren! Kwaliteit staat bij ons centraal!

 

Kleuterclub Gooik 'Olympische sportigo spelen' kerst

 

Zet je muts maar op, trek die sjaal maar wat strakker, want het ‘Olympisch Sportigovuur’ brandt tijdens de kerstvakantie. Word jij onze winter wereldkampioen? Kom jij ook, samen met al je vrienden?

 

Naast nog veel meer leuks, voorzien we voor onze kleutertjes megacoole springstructuren. Zet je schrap voor zoveel leuks! Joepie! 

 

#kleuterclub #kids #springkastelen #goedgemutst #sportigowinterspelen 

 

 • Wanneer: 2 en 3 januari 2020, kerstvakantie 
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen Gooik  
 • Prijs: 45€
Schrijf je in

Kleuterclub Gooik 'de paaspiraten' paasvakantie

Aaargghh, Sportigopiraten! Tijdens de paasvakantie zetten de piraten koers naar onze sporthal. Hou je al vast aan de mast van je schip, want er staan je heel wat dolle piratenavonturen te wachten.

Voor onze kleuters houden een dolle ‘piraten’paaseierenloop. Wat dat is, moet je zelf komen ontdekken.

Onze piratenkids gaan zwemmen en krijgen ook het bezoek van een echte gymnastiekcoach. De rondats, flikflaks en radslagen zullen je om de oren vliegen.

 

#kleuterclub #kids #enteren #paaseierenloop

 

 

 • Wanneer: 6 - 10 april 2020 Paasvakantie
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen Gooik 
 • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kleuterclub Gooik 'leeuwenkoning avontuur' juli (vakantie opwarmer)

We zetten de grote vakantie meteen vollebak in met het leeuwenkoningavontuur! Het verhaal van de film kent iedereen, maar wat je met onze Sportigo leeuwenkoning zal meemaken, tart alle verbeelding! Simba, Scar en Nala zullen er alvast bij zijn voor deze vakantie opwarmer.

 

We trekken er met onze kleuters op uit naar een coole speeltuin! Onze kids krijgen de kans om te gaan mountainbiken en worden ingeleid in de highlandgames!

 

#leeuwenkoning #coolespeeltuin #simba #mountainbike #highlandgames

 

 • Wanneer: 1-3 juli 2020 (vakantie opwarmer)
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen Gooik  
 • Prijs: 65€
Schrijf je in

Kleuterclub Gooik 'Circus Sportigo' Augustus

Dames en heren, Circus Sportigo is weer in het land! Dit kamp word je een echte circusartiest! Lopen op een trapeze, jongleren, gevaarlijke dieren temmen, een clown spelen, het komt allemaal aan bod!

We geven op het einde van de week ook een echt circusoptreden voor mama en papa! Wauw!

Onze kleuters leren fietsen en de kids gaan mountainbiken en leren hip hopdansen!

 

 • Wanneer: 17 - 21 augustus 2020 
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen, Gooik  
 • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kleuterclub Gooik 'Sportigo in Space' Augustus

Als afsluiter van een geweldige vakantie lanceren we ons ‘Sportigo in Space’ kamp. Dit kamp zal je als een racket weggeschoten worden naar de ruimte. We krijgen het bezoek van astronauten en buitenaardse sportwezens. Cool he!

We bezoeken een leuke speeltuin en onze kids gaan zwemmen! 

 • Wanneer: 24 - 28 augustus 2020 
 • Waar: Sportcentrum Koornmolen, Gooik  
 • Prijs: 90€
Schrijf je in

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!