Kleuterclub Herne

Kleuterclub Herne - 2,5 tot 5 jaar

Onze kleuterclub is dé leukste club van de hele wereld! Hier zijn onze allerkleinsten (vanaf de eerste kleuterklas tot en met de derde kleuterklas) een hele week welkom!

Onze aanpak: de kleuterclub op het ritme van elk kind!

Onze kleutertjes worden verdeeld in leeftijdsgroepjes waarmee ze de hele week leuke activiteiten doen. Elk groepje is herkenbaar door een gekleurd polsbandje. Wij zorgen voor de ideale mix van sport, spel, knutselen én plezier!

Het is voor ons cruciaal dat we alles doen op het ritme van elk kind! De lachende gezichtjes op het einde van een geslaagde Sportigo-dag, daar doen we het voor! We werken ook de hele week rond een bepaald thema.

Onder begeleiding van gekwalificeerde monitoren!

Ook voor de begeleiding van onze kleuters werken we met gediplomeerde (kleuteronderwijs of lichamelijke opvoeding) en zeer gemotiveerde monitoren! Kwaliteit staat bij ons centraal!

 

Kleuterclub Herne 'De paaspiraat' paasvakantie

Aaargghh, Sportigopiraten! Tijdens de paasvakantie zetten de piraten koers naar onze sporthal. Hou je al vast aan de mast van je schip, want er staan je heel wat dolle piratenavonturen te wachten.

 

Voor onze kleuters houden een dolle ‘piraten’paaseierenloop. Wat dat is, moet je zelf komen ontdekken.

Onze piratenkids gaan zwemmen en krijgen ook het bezoek van een echte gymnastiekcoach. De rondats, flikflaks en radslagen zullen je om de oren vliegen.

 

#kleuterclub #kids #enteren #paaseierenloop

 

  • Wanneer: 6 - 10 april 2020 Paasvakantie
  • Waar: Sportcentrum Hernekouter, Herne
  • Prijs: 90€
Schrijf je in

Kleuterclub Herne 'leeuwenkoning avontuur' juli (vakantie opwarmer)

We zetten de grote vakantie meteen vollebak in met het leeuwenkoningavontuur! Het verhaal van de film kent iedereen, maar wat je met onze Sportigo leeuwenkoning zal meemaken, tart alle verbeelding! Simba, Scar en Nala zullen er alvast bij zijn voor deze vakantie opwarmer.

 

We trekken er met onze kleuters op uit naar een coole speeltuin! Onze kids krijgen de kans om te gaan mountainbiken en worden ingeleid in de highlandgames!

 

#leeuwenkoning #coolespeeltuin #simba #mountainbike #highlandgames

 

  • Wanneer: 1-3 juli 2020 (vakantie opwarmer)
  • Waar: Sportcentrum Hernekouter, Herne   
  • Prijs: 65€
Schrijf je in

Kleuterclub Herne 'Een spannend cowboyverhaal: lucky luke' juli

Yihaa! Ken je Lucky Luke nog? De cowboy die sneller schiet dan zijn schaduw? Ja? Dan moet je zeker komen. En de Daltons zullen er ook bij zijn. Dat zal vuurwerk geven, geloof ons maar.

 

Onze kleuterclub brengt een bezoek aan de kinderboerderij en onze kids gaan kickbiken en krijgen een skateboard initiatie! Top! Verder ook bosspelen en nog heel veel meer.

  • Wanneer: 6 - 10 juli 2020 
  • Waar: Sportcentrum Hernekouter, Herne   
  • Prijs: 90€
Schrijf je in

Over Sportigo

Sportigo is een bruisende vereniging die kleuter- en kidskampen organiseert tijdens schoolvakanties! Ben je op zoek naar een zinvolle, kwaliteitsvolle, maar boven al leuke vakantiebesteding voor je kind? Fun maken, samen met al je vrienden? Motorische en creatieve activiteiten voor je kleuter, in een uitdagende omgeving? Kom nu mee sporten met ons!